Svenska Norsk Dansk Suomi
Toimialaratkaisut / Psykiatrista hoitoa


Kyllä, tämä on täysin linjassa hoito- ja työympäristön parantamistyömme kanssa.
Kerromme mielellämme kokemuksistamme ja odotamme innolla voivamme ottaa osaa työympäristönne parantamiseen.

Kurt Granholm
Mob. (0500) 353 694

Haluan tietää lisää. Ottakaa minuun yhteyttä seuraavasta puhelinnumerosta tai s-postiosoitteesta.

Ajatus tupakoinnista

Sisätiloissa ja lähellä olevat tupakointitilat parantavat turvallisuutta ja mahdollistavat käytön tehokkaamman valvonnan.
Ovi ei enää voi jäädä lukitsematta, kuten ulkona tavallisen tupakointitauon aikana voi käydä.
Ulkovaatteiden käsittely ja avuntarve, jota ulkotiloissa tupakoiminen edellyttää, vievät aikaa yrityksessä.  
Tavallisesti savun haju jää hiuksiin ja vaatteisiin, mitä tapahtuu huomattavasti vähemmän tupakointipisteessä.
Jatkuva tupakointi ovien ja sisäänkäyntien lähistöllä sekä tupakantumpit luovat erittäin huonon vaikutelman.


Ozone Free
 

Psykiatrista hoitoa ilman tupakansavua

Sekä potilaat että hoitohenkilökunta altistuvat hoitoalalla usein passiivisen tupakoinnin aiheuttamille tarpeettomille turvallisuusriskeille. 
Lisäksi savun haju aiheuttaa useimmissa epämiellyttäviä tunteita ja vaikuttaa siksi kielteisesti työympäristöön.
Siksi on alettu ottaa käyttöön erityisiä tupakointialueita. Mutta on sekä voimavaroja vaativaa että työlästä ohjata potilaat näille alueille, erityisesti, jos ne sijaitsevat syrjäisessä paikassa tai jopa ulkotiloissa. 


Potilaiden ja henkilökunnan vastuu

Työnantajalla on vastuu siitä, että työympäristö on stressitön ja terveellinen. Potilaiden ja henkilökunnan altistuminen passiiviselle tupakoinnille tai savun hajulle on terveysriski. Sisäänkäynnin tai ilmanvaihtoritilöiden lähistöllä tupakoiminen aiheuttaa savun hajua, joka leviää sisään rakennukseen, mikä vaikuttaa kielteisesti sekä hoito- että työympäristöön.


QleanAirin tupakointipisteet puhdistavat ilman 100 %:sesti ja tyydyttävät siten helposti tupakointitarpeen sisätiloissa.

Passiivisen tupakoinnin ja savun hajun aiheuttamaan ongelmaan on olemassa ratkaisu

Se on tehokas, turvallinen ja toimiva. Kaikki savun haju poistetaan, eikä ketään tarvitse altistaa passiiviselle tupakoinnille. QleanAirin tupakointipisteet puhdistavat ilman 100  %:sesti ja tyydyttävät siten helposti tupakointitarpeen sisätiloissa.  
 
Huolellisesti suunnitellun muotoilun ja markkinoiden parhaan ilmansuodatinratkaisun ansiosta ilma puhdistuu kokonaan. Kaikki tupakansavun sisältämät haitalliset aineet sekä haju, pöly ja allergeenit pyydystetään tehokkaasti. Tekniikka on osoittautunut niin tehokkaaksi, että sille luvataan elinikäinen takuu. 
 
Koska tupakointipiste on täysin erillinen, se voidaan sijoittaa valinnaiseen paikkaan. Tavallinen pistorasia riittää.
 
Safety-sarja tarjoaa erityisen kestäviä ja mekaanisesti turvallisia tupakointipisteitä. Ne täyttävät kaikki asianmukaiset turvallisuusvaatimukset ja on kehitetty läheisessä yhteistyössä psykiatrian ja avohoidon alojen työsuojeluvaltuutettujen kanssa. 
 


 
QleanAirin tupakointihuoneratkaisujen ansiosta tupakoitsija voi astua sisään täysin puhtaaseen ja raikkaalta tuoksuvaan huoneeseen.

Sama tekniikkaa voi parantaa jo käytössä olevia tupakointihuoneita  

Perinteisissä tupakointihuoneissa ei yleensä käytetä samaa nykyaikaista ja tehokasta ilmansuodatustekniikkaa. Ne perustuvat koneelliseen ilmanvaihtoon, mikä aiheuttaa suurta energiahävikkiä. Voimakkaasta ilmanvaihdosta huolimatta savun haju jää useimmiten tilaan ja voi siten helposti levitä viereisiin tiloihin.
 
QleanAirin tupakointihuoneratkaisujen ansiosta tupakoitsija voi astua sisään täysin puhtaaseen ja raikkaalta tuoksuvaan huoneeseen. Ilmanvaihto pidetään koko ajan mahdollisimman vähäisenä, mikä alentaa energiankulutusta.
 
 
 
REFERENSSIT: SATO- OMPT-sairaalan psykiatrisen, Oulun Sairaala
SATO- OMPT-sairaalan psykiatrisen, Oulun Sairaala
Oulun SairaalaAsennus oli valmis lokakuussa 2010 ja nyt voimme tuskin käsittää, miten pystyimme työskentelemään aikaisemmassa työympäristössä.
Satu Harjuhahto
Sairaanhoitajan
 

 

Mitä mieltä olette tupakoinnista työympäristössä?

Kerromme mielellämme kokemuksistamme ja odotamme innolla voivamme ottaa osaa työympäristönne parantamiseen. Usein ei vie kuin 10 minuuttia aloittaa koko työpaikan muutos, jota arvostetaan.

Soita ja sano hei!


Kurt Granholm
Mob. (0500) 353 694