Svenska Norsk Dansk Suomi
Toimialaratkaisut / Savuton laiva


Kyllä, tämä on täysin linjassa yleisen ympäristön parantamistyömme kanssa.
Kerromme mielellämme kokemuksistamme ja odotamme innolla voivamme ottaa osaa työympäristönne parantamiseen.

Kurt Granholm

Mob. (0500) 353 694


Haluan tietää lisää. Ottakaa minuun yhteyttä seuraavasta puhelinnumerosta tai s-postiosoitteesta.
 

Laivassa tupakointi

Kannella polttaminen on turvallisuusriski etenkin yöaikaan ja huonon sään aikana
Väärin käsiteltyinä tupakantumpit aiheuttavat vakavan paloriskin
Sekä matkustajat että henkilökunta suhtautuvat kielteisesti tupakantumppeihin ja savun hajuun
Perinteiset tupakointihuoneet vaativat enemmän siivousta, lisäävät passiivisen tupakoinnin riskiä ja lisäävät energiakustannuksia.


Ozone Free
 

Savuton laiva parantaa turvallisuutta

Laivassa turvallisuus on tärkeää, samoin kuin puhdas ja terveellinen työympäristö. Tässä varustamolla on suuri vastuu. 
On kaikkien edun mukaista käsitellä laivassa tupakointia parhaalla tavalla. Tupakansavu ja siitä johtuva passiivisen tupakoinnin riski ovat terveysriski ja aiheuttavat epämiellyttäviä tunteita sekä matkustajissa että henkilökunnassa.
 
Tupakoivien matkustajien ohjaaminen kannelle merkitsee usein paloriskiä ja roskaamista. Usein tupakointi tapahtuu myös lähellä ovia ja Ilmanvaihtoritilöitä, jolloin tupakansavu leviää helposti viereisiin tiloihin. Savu voi helposti levitä viereisiin tiloihin, vaikka laivassa olisi tavanomaisia tupakointitiloja. Savun haju on epämiellyttävä ja lisäksi tupakantumpit aiheuttavat palovaaran. 

 
 
Savuton laiva parantaa turvallisuutta

Ongelmaan on olemassa takuuvarma ratkaisu 

Se on todella tehokas ja samalla sekä yksinkertainen että turvallinen. Kaikki passiivisen tupakoinnin riskit ja epämiellyttävä savun haju poistetaan kokonaan.
QleanAirin tupakointipisteet puhdistavat ilman 100 %:sesti ja auttavat siten luomaan ainutlaatuisen tilan, joka tyydyttää sisätiloissa tupakoimisen tarpeen. 
 
Huolellisesti suunnitellun muotoilun ja markkinoiden parhaan ilmansuodatinratkaisun ansiosta ilma puhdistuu kokonaan. Kaikki tupakansavun sisältämät haitalliset aineet sekä haju, pöly ja allergeenit pyydystetään tehokkaasti. Tupakantumpit kerätään välittömästi tupakointipisteessä, eivätkä ne aiheuta tulipalon vaaraa. Käytettävä tekniikka on osoittautunut niin tehokkaaksi, että sille luvataan elinikäinen takuu. 
 
Tupakointipisteet ovat täysin erilliset. Tavallinen pistorasia riittää.

 
 
QleanAirin tupakointihuoneratkaisujen ansiosta tupakoitsija voi astua sisään täysin puhtaaseen ja raikkaalta tuoksuvaan huoneeseen.

Sama tekniikkaa voi parantaa jo käytössä olevia tupakointihuoneita

Perinteisissä tupakointihuoneissa ei yleensä käytetä samaa nykyaikaista ilmansuodatustekniikkaa. Ne perustuvat parhaassa tapauksessa koneelliseen ilmanvaihtoon, mikä aiheuttaa suurta energiahävikkiä ja lisää kosteudenpoiston tarvetta. Voimakkaasta ilmanvaihdosta huolimatta savun haju jää tilaan ja voi levitä helposti viereisiin tiloihin.
 
QleanAirin tupakointihuoneratkaisuissa yhdistyvät ainutlaatuisen suodatintekniikan teho ja turvallinen tuhkan ja tumppien käsittely. Tupakoitsija voi astua sisään täysin puhtaaseen ja raikkaalta tuoksuvaan huoneeseen. Ilmanvaihto pidetään koko ajan mahdollisimman vähäisenä, mikä alentaa energiankulutusta.
 
 
REFERENSSIT: Birka Cruises
Birka Paradise QleanAir SF 6000
QleanAir SF 6000, Birka Paradise.
 

 

Mitä mieltä olette tupakoinnista työympäristössä?

Kerromme mielellämme kokemuksistamme ja odotamme innolla voivamme ottaa osaa työympäristönne parantamiseen.
Usein ei vie kuin 10 minuuttia aloittaa koko työpaikan muutos, jota arvostetaan.

Soita ja sano hei!


Kurt Granholm
Mob. (0500) 353 694